Scandinavië-XL

Voor alle Scandinavië-fans vindt op 26 en 27 oktober in de Expo in Hoevelaken het grote Scandinavië-event plaats: Scandinavië-XL.
Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop, reis en lifestyle weekend. Met meer dan 80 stands aan bijzondere producten en reizen, een bomvol lezing-programma, workshops en kinderactiviteiten. Voor iedereen die met het Scandinavië-virus besmet is is dit hét event!

In 2016 stonden we voor het eerst op Scandinavië-XL. Op onze stand presenteerden we toen onze eerste reisgids Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden en hadden we folders over Värmland meegenomen. Dit jaar staan we er alweer voor de vierde keer. De afgelopen jaren zijn we gegroeid, we hebben nieuwe reisgidsen geschreven en het assortiment in onze webshop is uitgebreid. Sinds 2018 zijn we ook een reisorganisatie en bemiddelen voor ondernemers in Värmland waarvan wij zeker weten dat zij je het allermooiste van Värmland laten zien.

Op onze stand vind je:

  • folders van accommodaties: campings, B&B’s, stuga’s en vakantiewoningen
  • folders van activiteiten zoals quadsafari’s, wildlife safari’s, huskysledetochten en nog heel veel meer
  • reisgidsen over Värmland en Dalarna
  • wandelgidsen over Värmland en Dalarna
  • ons! We beantwoorden graag al jouw vragen over Värmland én Zweden en helpen je graag met het boeken van jouw vakantie in deze prachtige regio.

Als je nu al meer wilt weten? Kijk dan in onze webshop of op onze pagina voor het complete vakantie-aanbod.

Dus heb je vragen over reizen naar Zweden, wil je meer weten over de mogelijkheden van een vakantie in Värmland of wil je een reisgids kopen of gewoon kennismaken?
Kom dan 26 of 27 oktober naar Hoevelaken en “Beleef het beste van het Noorden” op Scandinavië XL.