Nieuwsbrief Mei

Het laatste nieuws

Dromen en al een (voorzichtig) plan maken voor een mooie vakantie kan natuurlijk altijd. We hebben Explore Värmland weer helemaal bijgewerkt zodat je alles kunt vinden voor het plannen van je reis naar Zweden.
We hebben ervoor gezorgd dat onze activiteiten en accommodaties nu nog makkelijker te vinden zijn. Op Explore Värmland vind je alles voor een goede start voor het plannen van je reis naar Zweden.
Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, in deze nieuwsbrief lees je ook hoe je ons in deze tijd kunt bereiken.

Daarnaast hebben we voor Hem62 Magazine weer nieuwe artikelen en tips over Zweden geschreven. De artikelen bestaan uit achtergrondverhalen over plaatsen of gebeurtenissen of zijn toeristische tips. Wist je dat er een nieuwsbrief van Hem62 Magazine is? Je ontvangt dan wekelijks een overzicht van de laatste tips en verhalen. Schrijf je hier in voor de Hem62 Magazine nieuwsbrief.

Uit ons aanbod

Camping Björkebo

Björkebo is kleine rustige camping met ruime plaatsen. Op het terrein liggen ook een aantal stuga’s die variëren van eenvoudige trekkershutjes tot vakantiewoningen met alle comfort die je nodig hebt. Vanaf de camping heb je een geweldig uitzicht over de omliggende natuur en de rivier de Klarälven. In de zomer kun je in “Café Björkebo”  terecht voor heerlijke zelfgebakken taarten met koffie of thee.

[Meer weten]

[Andere campings in ons aanbod]

Huskywandelingen

Bij Highyard Sleddogs kun je niet alleen in de winter terecht voor een huskysledetocht. Maar ook in de zomer is het mogelijk om de kracht van dit geweldige hondenras te ervaren. Highyard Sleddogs biedt korte en lange huskywandelingen waarbij de husky met een buikriem aan je vastgemaakt wordt. En dan is het de vraag wie gaat er met wie wandelen 🙂 De korte tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen samen met hun ouders meelopen of zelf met een rustige husky.
Voor de sportieve gasten biedt Highyard Sleddogs de Vildmark Trail een dagtocht dwars door de Zweedse wildernis. Het is een stevige hike met veel klimwerk waarbij je geholpen wordt door de husky die aan een buikriem met je meeloopt. Halverwege kun je even bijkomen bij een meer terwijl je geniet van een heerlijke lunch en het prachtige uitzicht.

[Meer weten over de Husky Hikes]

[Meer weten over de Vildmark Trail]

In de media

Nordic Magazine is een magazine over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.
Nordic Magazine verschijnt elke kwartaal. In elke Nordic vind je een “Typisch Zweeds” artikel van ons.
Tot 10 mei heeft Nordic Magazine een leuke actie om, zoals ze zelf zeggen, “het thuiszitten wat aangenamer te maken”. Je ontvangt nu bij een jaarabonnement de laatste twee kwartaal edities gratis!

[meer weten]

Waar kun je ons tegenkomen?

Helaas, maar begrijpelijk, zijn alle evenementen de komende tijd afgelast. Om je toch de mogelijkheid te geven om ons persoonlijk je vragen te stellen kun je met ons een afspraak maken voor contact via Skype, Whatsapp of FaceTime.

Over Explore Värmland

Explore Värmland staat voor kleinschaligheid en persoonlijk contact. We bemiddelen we tussen reizigers en aanbieders van accommodaties en activiteiten in Värmland die wij allemaal persoonlijk kennen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie een geweldige vakantie in Zweden hebben! In ieder nieuwsbrief geven we je tips voor je vakantie in Värmland.