Nieuwsbrief Maart

Dit voorjaar naar Zweden?

Langzaam laten we de winter achter ons en kijken we uit naar het voorjaar. Wanneer de natuur ontwaakt is Värmland de plek voor een actieve vakantie.
Dit voorjaar naar Zweden en vind je het lastig om zelf een reis samen te stellen ? Op onze site vind je reisinspiratie voor de lente. Met tips voor wandelingen, een museumbezoek en nog veel meer. De complete inspiratiereis vind je hier.

Maar er is in de lente nog veel meer mogelijk, kijk op onze site en stel je voorjaarsvakantie helemaal naar jouw wens samen. Heb je hulp nodig dan is een mailtje is voldoende.

Uit ons aanbod

Geijersholm Herrgård B&B

Wat is er nu fijner dan wanneer je na een actieve dag buiten niet hoeft te koken maar kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd? Dat kan bij Geijersholms Herrgård.
‘s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt en ook voor je lunch kan, in de vorm van een lunchpakket, ook worden gezorgd.
De comfortabele bedden zorgen ervoor dat je dat je elke ochtend uitgerust wakker wordt. Zodat je weer klaar bent voor een actieve dag in de prachtige natuur van Värmland.

[Meer weten…]

[Andere B&B’s in ons aanbod]

Paardrijden

Ontdek de ongerepte natuur van Värmland op de rug van een van de prachtige paarden van Our Little farm. In western style rijd je onder deskundige begeleiding de bossen van Värmland in en ervaar je de stilte. Door de goede uitleg vooraf en begeleiding tijdens de rit zijn deze zowel voor beginners als gevorderde ruiters geschikt. Rijervaring is niet noodzakelijk. Je rijdt in kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren ruiter.

[meer weten..]

Wandelen

In onze reisgids “Värmland, ongerept en avontuurlijk Zweden” vind je naast veel toeristische informatie ook diverse wandelingen. Je vindt de reisgids in onze webshop of kom gezellig langs om een van de beurzen. Naast onze reisgids vind je in onze webshop ook de wandelgids van One day walks “Wandelen in Värmland”

Nieuw in ons aanbod

Klockargården vakantiewoningen

Klockargården is een voormalige Zweedse boerderij in het noorden van Värmland. Op het terrein liggen 3 vakantiehuisjes (Dypen, Letten en Rangen)geschikt voor 3-5 personen. Daarnaast is er nog een groepsaccommodatie (Klockar) die geschikt is voor 12 personen. Klockargården ligt in het noorden van Värmland, midden in de ongerepte natuur. Elk huisje heeft een groot terras met uitzicht over de omgeving. Op het terrein vind je ook een sauna en een hottub waar je (op aanvraag) gebruik van mag maken.

Cursus: bouw je eigen blokhut

Altijd al je eigen blokhut willen bouwen? Dat kan nu bij Blockhausbaukurs. In een vijf-daagse cursus leer je de basisvaardigheden zodat je er hierna je eigen “Loghouse” kunt bouwen. Of je nu een blokhut, sauna of schuilhut wilt bouwen met deze basisvaardigheden kan het allemaal.

In de media

Vanaf nu publiceren we in Nordic Magazine. Dit keer vertellen we over de geschiedenis achter de bijzondere soldatenhuisjes in Zweden. Het eerstvolgende nummer verschijnt op 17 maart 2020.

Nordic Magazine is een magazine over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.
Nordic Magazine verschijnt elke kwartaal.

Waar kun je ons tegenkomen?

Wil je liever ons persoonlijk ontmoeten? Dat kan, in maart zijn we te vinden op de kampeer- en outdoorbeurzen van de Vrijbuiter:

  • Roermond op 7 en 8 maart 2020
  • Gouda 14 en 15 maart 2020

Over Explore Värmland

Explore Värmland staat voor kleinschaligheid en persoonlijk contact. We bemiddelen we tussen reizigers en aanbieders van accommodaties en activiteiten in Värmland die wij allemaal persoonlijk kennen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie een geweldige vakantie in Zweden hebben! In ieder nieuwsbrief geven we je tips voor je vakantie in Värmland.