Nieuwsbrief Juni

Het laatste nieuws

Anderhalve meter afstand houden is in Zweden makkelijker dan in Nederland. Er wonen een stuk minder mensen en in de natuur is er ruimte voor iedereen. Onze partners zijn afgelopen tijd druk bezig geweest om hun accommodaties en activiteiten “corona-proef” te maken. De afweging of het verstandig is om te reizen is persoonlijk maar op onze informatiepagina over Covid-19 proberen we alle informatie up-to-date te houden zodat iedereen zelf een weloverwogen beslissing kan maken.

Daarnaast hebben we voor Hem62 Magazine weer nieuwe artikelen en tips over Zweden geschreven. De artikelen bestaan uit achtergrondverhalen over plaatsen of gebeurtenissen of zijn toeristische tips. Wist je dat er een nieuwsbrief van Hem62 Magazine is? Je ontvangt dan wekelijks een overzicht van de laatste tips en verhalen. Schrijf je hier in voor de Hem62 Magazine nieuwsbrief.

Uit ons aanbod

Rådastrands Camping

Rådastrands Camping ligt in het hart van de provincie Värmland. De kampeerplaatsen, stugor en (safari)tenten liggen tussen de bomen en hebben uitzicht op het Rådasjön meer.  Op Rådastrands Camping terecht met je eigen tent, caravan of camper maar je kunt ook kiezen voor een volledig ingerichte (safari)tent of stuga.

[Meer weten]

[Andere campings in ons aanbod]

Moose Adventure & Outdoor

Vanuit hun basis op Rådastrand-camping organiseert Moose Adventure & Outdoor diverse activiteiten voor camping- en niet campinggasten. Het aanbod is divers en er er voor elke leeftijd altijd iets te beleven. Je kunt bij Moose Adventure & Outdoor terecht voor:

  • Kanotochten
  • Mountainbiketochten
  • GPS-wandelingen
  • Klimmen
  • Outdoor lasergamen
  • Vierkamp (schiet clinic)
  • Wildsafari
  • Fotosafari
  • Beversafari
  • En zelfs voor een complete avonturenweek (vanaf 5 jaar)

Meer weten over Moose Adventure & Outdoor

In de media

Op 16 juni verschijnt de nieuwe editie van Nordic Magazine . In deze editie gaat ons artikel “Typisch Zweeds” over “Milsten”  oude wegmarkeringen die je regelmatig langs de Zweedse wegen tegenkomt.
Nordic Magazine is een magazine over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.

Waar kun je ons tegenkomen?

Helaas, maar begrijpelijk, zijn alle evenementen de komende tijd afgelast. Om je toch de mogelijkheid te geven om ons persoonlijk je vragen te stellen kun je met ons een afspraak maken voor contact via Skype, Whatsapp of FaceTime.

Over Explore Värmland

Explore Värmland staat voor kleinschaligheid en persoonlijk contact. We bemiddelen we tussen reizigers en aanbieders van accommodaties en activiteiten in Värmland die wij allemaal persoonlijk kennen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie een geweldige vakantie in Zweden hebben! In ieder nieuwsbrief geven we je tips voor je vakantie in Värmland.