Nieuwsbrief April

Het laatste nieuws

Het toerisme wordt zwaar geraakt door het coronavirus. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe lang de huidige maatregelen nodig zijn en wanneer reizen naar Zweden weer mogelijk is. Om jullie op de hoogte te houden hebben we een artikel over alle ontwikkelingen geschreven. De komende tijd doen we ons best deze pagina zo op-to-date mogelijk te houden.

[Meer weten over COVID-19 en reizen naar Zweden]

Dromen van een mooie vakantie in Zweden en je verdiepen in wat er te doen is kan gelukkig altijd. Afgelopen week hebben we Hem62 Magazine gelanceerd. In Hem62 Magazine vind je alle artikelen die wij de afgelopen jaren over Zweden geschreven hebben. Wat ooit begon als een weblog is nu uitgegroeid tot Hem62 Magazine, de plek om op je computer, tablet of telefoon Zweden te ontdekken!

[Ontdek hier Hem62 Magazine]

Uit ons aanbod

Sundbergsheden Stugby

Op zoek naar een comfortabele stuga? Dan ben je bij Sundbergsheden Stugby aan het goed adres. Dit kleine vakantiepark met 5 woningen ligt midden in het bos. Het is ruim opgezet waardoor elke woning voldoende privacy heeft en de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Elke woning is geschikt voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen.

[meer informatie vind je hier]

[andere vakantiewoningen in ons aanbod]

Quadrijden

Verken de bossen van Värmland op een moderne vierwiel aangedreven quad . Alle quads zijn voorzien van een automatische versnelling. Deze quads zijn uitermate geschikt voor de graveltracks en modderige binnenweggetjes. Na een uitgebreide uitleg ga je met een ervaren gids op pad.
Je kunt met twee personen op één quad, de bestuurder dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Helmen zijn te leen.

[meer informatie vind je hier]

Nieuw in ons aanbod

Adventure Travel Sweden

Adventure Travel Sweden biedt diverse huizen in Värmland aan. Elk met hun eigen karakter. Dus wil je graag een  “back-to-basic” huis zonder stromend water aan een meer? Of toch liever een  woning die van alle gemakken is voorzien aan de rand van een dorp? Beide zijn mogelijk. Meer weten? Je vindt de woningen van Adventure Travel Sweden hier:

In de media

De nieuwe Nordic ligt in de winkel. Hierin vind je ons artikel over de geschiedenis achter de bijzondere soldatenhuisjes in Zweden.

Nordic Magazine is een magazine over Noord-Europa en de Oostzee-regio met onder andere reportages, interviews , boekbesprekingen, Noord-Europese producten en een agenda op het gebied van toerisme, life-style en cultuur.
Nordic Magazine verschijnt elke kwartaal.

Waar kun je ons tegenkomen?

Helaas, maar begrijpelijk, zijn alle evenementen de komende tijd afgelast. Om je toch de mogelijk te geven om ons persoonlijk je vragen te stellen kun je met ons een afspraak maken voor contact via Skype, Zoom of FaceTime.

Over Explore Värmland

Explore Värmland staat voor kleinschaligheid en persoonlijk contact. We bemiddelen we tussen reizigers en aanbieders van accommodaties en activiteiten in Värmland die wij allemaal persoonlijk kennen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jullie een geweldige vakantie in Zweden hebben! In ieder nieuwsbrief geven we je tips voor je vakantie in Värmland.