Wij zijn er klaar voor!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om onze website een opfrisbeurt te geven. Het is nu nog makkelijker om ons aanbod goed te bekijken en jouw vakantie bij elkaar te klikken.
Je reisplan stel je samen door je koffer te vullen met die dingen die jou een geweldige vakantie gaan bezorgen. Als je tevreden bent over de inhoud van je koffer stuur je dat samen met je gegevens en je extra wensen naar ons toe. Als we nog vragen hebben nemen we contact met je op. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een vrijblijvend reisvoorstel.

Of je nu wilt genieten van een prachtige wintervakantie in de sneeuw of alvast je zomervakantie van 2020 wilt plannen. Wij hebben voor jou de mooiste accommodaties en de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Want wat is er nu leuker dan ontspannen op vakantie te gaan wetend dat alles geregeld is.
Ondertussen zorgen wij voor voldoende voorpret. Je ontvangt van ons tips en suggesties om je vakantie nog leuker te maken. Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons een persoonlijke reisgids, een handzaam boekje met alle informatie voor je vakantie.

Liever even off-line alles bekijken? Dat kan, zaterdag 26 en zondag 27 oktober zijn wij te vinden op Scandinavië XL in de Expo in Hoevelaken.
Een beurs voor de Scandinavië liefhebber waar je het beste van het Noorden beleefd! Op Scandinavië-XL zijn 80 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En een bomvol lezingenprogramma waarin je alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en aparte reizen. Maar XL staat meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Ook Finland, de Faeröer, Spitsbergen, de Baltische Staten en IJsland komen aan bod.
Wij zijn op Scandinavië XL te vinden met ons aanbod aan accomodaties en activiteiten, onze reisgidsen over Värmland en Dalarna en natuurlijk voor een goed gesprek met informatie gebaseerd op onze eigen ervaring.