Over Hem62

Hem62 is opgericht door Ton en Suzanne Strijbosch. Al onze vakanties verblijven wij in Zweden en hebben daardoor een ruime ervaring opgebouwd en kennen de regio als geen ander. Sinds 2009 bloggen wij over ons verblijf in Zweden. Na een aantal jaren hebben we onze kennis en ervaring gebundeld in een aantal reisgidsen in het Nederlands en Engels. In 2018 hebben we een nieuwe stap gezet, het aanbieden van vakanties en activiteiten in Zweden. De regio’s die we het beste kennen zijn Värmland en Dalarna, maar we hebben in al die jaren heel Zweden doorkruist.

We werken samen met een kleinschalige ondernemers die accommodaties en activiteiten aanbieden. Wij weten zeker dat zij Värmland als geen ander kennen en dat je daar als klant goed terechtkomt. Dit betekent ook dat je onze activiteiten altijd met een kleine groep onderneemt.

Explore Värmland staat voor maatwerk, je kunt vrij kiezen uit ons aanbod. Wij zorgen voor een prachtige tijd in Zweden. De persoonlijke reisgids die iedere klant ontvangt biedt naast de geboekte activiteiten genoeg tips om je verblijf compleet te maken.