Vragen?

Contactformulier  CampingplaatsTentStugaVakantiewoningBed and Breakfast  Vildmark Husky TrailKanotochtBezoek aan het elandparkHuskywandelingQuad safariHusky kennelbezoekMountainbikenPaardrijdenCursus blokhut bouwen

  HuskysledetochtSneeuwschoenwandelenPaardrijdenBezoek aan het elandparkSneeuwscooter safariArrensleetochtIJshockeyIJsvissenCursus blokhut bouwen


  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Kunnen we je helpen?

  • Oriënteren

   In ons aanbod vind je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie in Zweden. Kijk vooral rustig rond en maak je vakantieplan. Op onze website vind je alle informatie om zelf je vakantie te regelen.

  • Hulp nodig?

   Heb je vragen of hulp nodig? Vul dan het contactformulier in. We beantwoorden dan al je vragen of stellen een reisvoorstel voor je samen. In dit reisvoorstel vind je op een overzichtelijke manier alle informatie die je nodig hebt voor je vakantie.

  • Boeken

   Wil je niet alles zelf regelen dan kunnen we voor je bemiddelen. We zorgen er dan voor dat alles in één keer geregeld wordt. We leggen opties vast bij onze partners en geven je gegevens door. Zij nemen dan contact met je op voor de verdere afhandeling.

  • Voorpret

   Alles is geregeld en nu is het wachten op de dag van vertrek. Ondertussen zorgen wij voor voldoende voorpret. Je ontvangt van ons tips en suggesties om je vakantie nog leuker te maken. Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons een persoonlijke reisgids, een handzaam boekje met alle informatie voor je vakantie.

  • Vakantie

   Nu wordt het tijd om je eigen koffer in te pakken en te vertrekken. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie in Zweden.